torsdag 25 mars 2010

Nedräkning pågår...

Imorgon vid den här tiden har jag blivit ompysslad, klippt och ser säkert helt underbar ut i håret. Älskar den känslan man får efter en klippning då huvudet känns lätt som en fjäder.

Har hunnit med en hel del nu på förmiddagen - en maskin tvätt, lagat mat, eldat två pannor, vattnat och sopat lite på nedervåningen. Nu tycker inte jag att jag behöver göra nått mer idag. Inget sånt nyttigt huspyssel iaf. Inte mer än att plocka ihop sonens leksaker när han gått o lagt sig.

Försöker få honom att hjälpa till o städa - inga framgångar än så länge men skam den som ger sig! ;-) Snart är ju så stor att han riktigt förstår vad man säger, snart ett år juh!!

Egentligen skulle man väl ta sig en tänkare på hur detta året har varit, det första året som förälder, första året som mammaledig, första året..... Nån gång, men inte just nu.

2 kommentarer:

  1. Eftertanke är rätt krävande även om det mest är roligt att se tillbaka :) Allt sånt där djuptänk tar lite kraft! Men ger nog mest ändå ;) haha, jag svamlar!!! Härligt med renovering av sig själv, skulle jag med behöva...Ha en underbar fredagskväll!

    SvaraRadera
  2. Här får man svamla hur mycket som helst, tycker det är det jag gör nästan jämt iaf. ;)

    SvaraRadera