fredag 6 augusti 2010

"Det borde vara lag på att amma"

" Det borde finnas en världsomfattande lag som tvingar mammor att amma sina bebisar under sex månader, säger Gisele Bundchen till tidningen Harper's Bazaar magazine. "

Det är så man kräks lite i munnen när man hör sånt här! Alla kan inte amma, av mängder av olika skäl - mjölkproduktionen kom inte igång, fobier, barnet orkar inte suga osv osv osv...
Inte fabian vill en mamma sitt barn något ont genom att inte amma, kan man så kan man och kan man inte så är man för bövelen ingen dålig förälder för det! Grr..

Lite elakt tänker o hoppas jag att hon får en unge till som absolut INTE vill amma och att hon minsann får känna på hur det är att kämpa med, det som då känns, den omöjliga amningen. Men såklart får man inte tänka så, nej då.. Men det gör jag ändå!

Kom tillbaka o säg om det där när du själv suttit vaken i flera nätter o dagar för att bebisen inte riktigt får rätt tag o vad du än gör så blir det inte bättre, snarare sämre. När du inte kunnat gå på toa ordentligt på flera dagar för att så fort bröstet lämnar munnen gallskriks det o panikkänslorna kommer med stormsteg. När du inte längre kan sitta eller resa dig upp utan att börja lipa för att sovställningen du måste ha på natten pajar ryggen totalt. JA, när du gått igenom DET och lite till, då och endast kan du komma med din idiotiska kommentar!

De som inte haft det kämpigt med amningen kan enbart hålla truten o inte släppa ut sånna där korkade kommentarer.

Jag - arg?? Nää, hur kan du tro det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar