onsdag 13 oktober 2010

Vaddå leksaker när man har en påse med regnkläder!?

Barn är roliga, barn är ärliga, barn är barn helt enkelt!

Detta hände imorse:

Kallt ute, mamman packar ner det fodrade regnstället i en påse för att ta med till dagis (JA, jag veet!! Det heter FÖRSKOLA egentligen, men jag bryr mig inte. För mig heter det, och kommer alltid att heta just, DAGIS.) Pöjken blir impad av påsen och vill bära den till bilen.

Pojken blir mäkta stolt framma vid bilen av att ha bärt påsen hela vägen!!

Framme vid dagis, pojke sträcker sig efter påsen (som han omsorgsfullt lagt nere vid fötterna på passagerarsidan) direkt när fötterna nuddar gatan. Påsen ska han minsann själv bära in.

Inne på dagiset släpper han inte taget om påsen en enda gång vid avklädningen av ytterkläderna, mamman imponerad! Puss, puss och hej då!! Mamman trodde en kram var på ingång men nej - påsen måste hållas, kan inte släppa påsen. Pojken klättrar upp till stora fönstret för att vinka hejdå, efter att ha visat nästan alla barnen att han har en påse - viktigt förstår ni!, utan att släppa påsen förståss och vinkar som en tok med båda händerna. Fast påsen är tung så utanför ser mamman bara påsen guppa och andra handen tokvinka.Denna älskade påse, så stolt pojken var som kunde bära den hela vägen till bilen och sen ändå in till dagiset. Inte undra på att han inte ville släppa den.
Undrar om han släppt den många gånger under dagen, kanske till o med ligger o sover med sin kära påse?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar