onsdag 15 december 2010

jag är en liten tjuv.... tydligen!

Vid dagishämtningen igår var jag lite lat (eller smart) och tog inte av mig skorna utan satte på mig sånna där fina blåa plaststrumpor istället. Ni vet, sånna där snuskiga överdrag man får ta på sig hos tandläkaren. Sånna man alltid tar från fel ställe, nämligen de använda gegiga o blöta istället för de torra rena.

Och när jag kliver ur bilen hemma voltar jag nästan - ni ska veta att de är hala de där plaststrumporna!! Det är ett under att jag inte halkade på vägen till bilen från dagiset. Ett gott skratt fick jag också kan jag lova. Nu ligger strumporna bak i bilen, väl nerstoppade bakom stolen. Och vilken tur att jag i sista sekund bestämde mig för att inte handla igår på vägen hem. Men men, det goa skrattet hade jag väl fått bjuda personalen på Konsum på.

Undrar om dagiset vill ha tillbaka ett par, nu trasiga, blåa plaststrumpor?

2 kommentarer:

  1. Konstigt att du inte halka innan. Ja har traskat ut några gånger men då har ja inte kommit så långt förrän ja nästan halkat!

    SvaraRadera
  2. Jaa, jag blev också förvånad! Hahaah!

    Gjorde nästan likadant dagen efter, men då när jag halkade till precis utanför dörren upptäckte jag plaststrumporna. Så de kunde jag ju lämna tillbaka - hela. ;)

    SvaraRadera