måndag 17 januari 2011

Soffsöndag

Igår blev en riktig soffadag, flera filmer och knappt lämnat goa soffan. Påminde om gamla goda tider. Då vi bara var sambos, nästan, och hade bakissöndagar och han med stort H cyklade till McD för inhandling av mat o genade förbi macken för o hyra eller köpa en film. Eller två. Sen vände man TVn o låg i sängen (japp, bor man i en etta så är allt sånt möjligt) kollade på film o svullade McD!

Hua mig, vad jag inte längtar tillbaka till bakissöndagarna. Nää, den delen är förbi nu. Nu är det härligare med en söndag som innehåller lite mys, gråt o tandagnissel o massa skratt från sonen. En vanlig dag alltså. Det slår allt! ♥

Hörrni, man märker också att man är förälder när man sitter hemma, helt själv, och kommer på sig själv med att sänka ljudet på TVn så inte lillen ska vakna.

2 kommentarer:

  1. Ja de där föräldrabeteendena kryper på en, eller vad sägs om att stå och dra barnvagnen fram och tillbaka när det enda som ligger i den än handväskan? Eller för den delen; att skära bort kanterna på smörgåsen och hälla upp ett fjärdedels glas mjölk, bara för att fatta att man är själv vid frukostbordet?
    *suck*
    Men vad roligt andra måste ha! =)

    SvaraRadera
  2. Ha ha! Jo, det där händer ju ett antal gånger. =) Man får väl bjuda på det antar jag. Härligt att man inte är själv om sånt iaf, så man själv också har något att skratta åt. Öhh, MED menar jag... ;)

    SvaraRadera