måndag 29 augusti 2011

Operation blöjfri påbörjad

Jag: Vill du ha underbyxor idag?

Sonen: Nää

Jag: Vill du vara blöjfri?

Sonen (hoppar upp o ner): JA!

Två par kalsonger senare och ett golv blötare så är vi igång med operation blöjfri. Tänker inte tvinga fram något, vill han ha en blöjfri dag i dag men inte imorgon är det helt okej. Jag ser ändå toppen av blöjhögen, ljuset i slutet av blöjtunnelntunnan och allt det där.Desutom är han helnöjd i sina underbyxor. Känner efter, testar att studsa på rumpan, kikar in i och vrålar stolt "KISSIG" när saken är klar.

6 kommentarer:

 1. Åh vad skönt. Vi ooorkar verkligen inte ta tag i det. Han är helt ointresserad av att sitta på toaletten eller pottan. Och jag är så himla nojig över att han ska kissa ner soffan om han är blöjfri! Kanske får installera lite handdukar i soffan tillfälligt...

  SvaraRadera
 2. Vi sa i våras att hela sommaren skulle gå åt till att få honom blöjfri, öhm.. Detta är första dagen som han vill (och vi orkar). Hehe!

  Vi har en skinnsoffa, annars hade jag nog också varit nojig. Däremot så mutade jag på honom blöja inför middagsvilan. Har inga sånna där bra lakan i sängen än. Måste inhandlas!

  SvaraRadera
 3. Oj hur har du klarat dig utan såna lakan? Eriks blöjor har periodvis varit så fulla att de läckt under natten. Nån gång har han även haft diarré så det läckt. Så plastad frotté is the shit!

  SvaraRadera
 4. Eftersom vi är ganska glömska o lite lata så har det inte blivit att vi köpt ett i rätt storlek till den nya sängen. Blev så krångligt med den vi hade till spjälsängen.

  Vi använder två sorters blöjor. En på dagen o en på natten. Annars är det samma sak här. Eller, så var det förut. Nu är det inte lika mycket på natten längre.

  SvaraRadera
 5. Vi har också olika blöjor på dagen och natten, så vi hade också mer det problemet förr. Men det händer någon enstaka gång fortfarande att han kissar mycket på nätterna. Åh vad skönt som sagt om han kunde bli torr nån gång...

  SvaraRadera
 6. Ja, jag längtar. Sen är ju nästa steg att man ska slippa torka... ;)

  SvaraRadera