måndag 28 november 2011

Lite erfarenhetssnack önskas!!

Funderar på bärsjal, vävd eller elastisk. Vilken är att föredra?? För en nybörjare med lite mindre tålamod än vanligt alltså.

Lite erfarenhetssnack önskas!!

Testade att gå runt med Babybjörnen idag och det fungerade sådär. Sonen somnade ju o så men det såg inte ut att vara den bekvämaste ställningen för nacken för honom. Desutom sover han bättre om han "ligger" i famnen än "sitter".

3 kommentarer:

 1. Babybjörn är jättedålig, sälj den! De sitter i helt fel position. Jag har en elastisk trikåsjal, funkar skitbra och man kan knyta den så att bebisen ligger som i vagga. Kolla på sjalbarn.se!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det ser så illa ut när de sitter i en babybjörn. Fast jag visste nog inte att de faktiskt sitter i fel position. Ojdå, tur att jag knappt använt den. På någon utav pojkarna.

  Tack för tipset!! Vilket märke har du? Har fattat att det finns typ en miljon märken och sorter - även för trikåsjalar.

  SvaraRadera
 3. Minimundus heter min. Har aldrig provat nån annan så vet inte för- och nackdelar riktigt, men för mig funkar den bra som sagt!

  Kolla här varför de sitter fel i Babybjörn: http://www.alltforforaldrar.se/ladydahmer/2011/october/baby-bjorn-vs-ergonomiska-barselar.html

  SvaraRadera