tisdag 17 april 2012

Ja! Vi har överlevt, men inte så mycket mer än så känner jag just nu.

Jisses vilken intensiv helg det har varit och inte ett dugg på det sättet jag trodde förra veckan. Nejdå, helgen började ju med att Sebastian åkte på någon konstig maginfluensa som liksom aldrig gick över.

HA! Gick över - jag vet ju inte om han är frisk än. Natten är ung som sagt. Men peppar peppar ingen av oss andra (jajoo, Hampus är väl också kass i magen men han håller ju på och odlar fram tänder fortfarande) har känt något. En aning chockerande med tanke på den mängden kräks familjen har fått ta del av under helgen fram till idag.

Alla dagarna gick ju i samma lunk, att få i Sebastian tillräckligt med vätska utan att chocka magen. Och ta hand om Hampus som nästan samtidigt klev upp ännu ett snäpp på förkylningstrappan och drog på sig feber.

Men natten tog priset. I allt. Kräks. Gråt. Snor. Feber. You name it! Och Samuel fick åka iväg till akuten med Sebastian för att vi blev rädda (efter femte kräksdagen) att han var uttorkad. De åkte halv två och kom hem halv fem. Med goda nyheter. Tack o lov! Ingen uttorkning och vi fick lite råd och peppning över hur vi skulle tackla de förljande dagarna.

Så ja, idag har vi varit trötta. Alla utom Hampus har varit trötta. Han var febergrinig istället. Så iväg med honom till VC för en liten koll under eftermiddagen.

Känns ju sådär när ungen hostat i en vecka, förkylningen hela tiden blir värre med alla de gosigheter som följer med en bebisförkylning och att febern var hög. Goda nyheter där också. Skönt!

"Bara" en vanlig förkylnig. En jätteelak förkylning som säkert kommer av alla dagisbaciller han utsätts för. Var rädd för lunginflammation eller nått. Puh!!

Ja, där har ni min helg fram till nu. Den som skulle innehållt både dop och treårskalas fick så snällt innehålla kräks o snor i mängder. Bättre lycka nästa gång planeringen! Typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar