måndag 16 december 2013

Har jag sagt att jag fyller 30 nästa år?

Det ska faktiskt bli hur roligt som helst! Jag firade inte min 25-årsdag specielllt mycket om jag minns rätt. Knappt 20-årsdagen heller. Hur som helst inte så som jag planerat in min 30-årsdag. Fast jag börjar vela lite.

Vill jag ha en stor fest för massor av folk?

Vill jag åka bort med familjen?

Vill jag lägga pengarna (för hey - det kommer det ju att göra) på en present till bara mig istället?

Hmm, jag vet inte. Än. Vad jag däremot vet är att jag kommer att göra något speciellt oavsett om det blir en resa, en fest eller något annat.

Har du en stor dag framför dig nästa år eller har du kanske redan firat en sån dag tidigare i år??

2 kommentarer:

 1. Har samma problem - också 30 nästa år. Vette sjutton. Först var jag sugen på rockabilly-fest. Sen kände jag att näe... ska jag lägga så mycket pengar på EN ENDA KVÄLL? Även om det skulle vara kul förstås. Roligare med en resa kanske? Men vill jag resa med familjen då? Ta hand om barn? När det ska handla om mig, mig, mig?! Kanske borde ta en resa med tjejkompisar istället. Men då kommer maken känna sig snuvad... Att jag ska lägga mycket pengar på mig själv vet vi redan (!), men vill fira mer än så.

  Åh dessa beslut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbiga!? Lite roliga dock.. Men där sa du nått.. Vill jag verkligen resa utomlands för att slappna av så är det ju inte med barnen jag ska åka. Ojoj, det tur att det är ett tag kvar!

   Radera