söndag 29 december 2013

Shoppingtur och utbrytardrottningar

Gårdagen spenderade jag med min storasyster (ByTanten) med shopping och en hel del pratande. Du store tid (för att citera systeryster) vad vi kan prata! Vid frukosten diskuterades bajs och mobiltelefoner och vid middagen tog vi i med politik, för- och nackdelar inom föräldraskap och säkert ännu mer bajsprat.

Det är svårt att undvika bajs som småbarnsförälder. Det är liksom en del av ens vardag. Byta blöjor hit och slänga nerbajsade kläder i handfatet där. Kommer inte ifrån det. Med det sagt kan jag ju inte lova att de som åt frukost och middag runtomkring oss uppskattade bajspratet lika mycket som vi gjorde.. Men hey - sånt går ju aldrig att göra oavsett ämne så det är lika bra att prata på!

Hon hade fått order om att inte handla annat än till sig själv. Jag hade satt upp samma mål. Och kors-i-taket vi lyckades! Okej, lite pysselgrejer fick vi tag i båda två till ungarna men det räknas knappt. OKEJ! Jag som länge har suktat efter en sån där lilla svarta-klänning och lyckades få tag i en. Wohoo!!


Bjöd på en del skratt när jag struttade från min provhytt till syrrans för att visa upp mig. Helt självklart att bjuda på det och glad är jag också att jag lyckades att undvika snubblingar!

Bäst på dagen, förutom typ hela dagen då, var ändå när vi skulle åka hem och upptäckte att systerysters bil var inlåst på IKEA-parkeringen. Visste du att de fäller bommar över alla in- och utfarter på kvällarna? Vi vet det nu i alla fall. Haha! Efter en liten rekogniseringsrunda bestämde vi oss för att bryta ut bilen över en trottoar, nöden har ingen lag sägs det ju. Och allt gick bra till slut. Men oj vad förvånade vi båda var när vi fick stanna på grund av bommarna i början.

Min syster - utrbytardrottningen!

2 kommentarer:

  1. Appropå bajs, gissa färgen på badkaret som jag är supersugen på att köpa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg på barnprogram att det fungerar utmärkt att gå upp på folks vindar (helst lägenhetsvindar) och sno ett badkar i den färgen.

      Radera