måndag 18 augusti 2014

Äntligen va väntan över och glädjen var så stor!

Ojoj - som han har längtat! Och tjatat. Och frågat när det är dags. Och varit ledsen när han inte fått följa med. Och. Så. Vidare. 

Till vad undrar du kanske? Jo, till simskolan. I lördags var det nämligen premiär för min minsting att börja på simskola. Han har visserligen gått på babysim när han var bebis, men eftersom vi inte fick i ihop det varken i tid eller pengar kunde han bara gå nån termin eller två.


Det är ganska tidigt på morgonen som han ska vara där, och jag fick såklart väcka honom. Är det någon gång ungarna tar sovmorgon så är det ju när vi har tider att passa på annars lediga dagar. Slår liksom aldrig fel. Eller som den där gången när jag hade sagt att jag inte behöver ställa klockan, för jag har ändå en unge som väcker mig exakt samma tid varje morgon. Och morgonen efter det.. Tror du inte att han bestämmer sig för en sovmorgon? Snacka om att vippsa mig på näsan, de där skruttungarna!

Hur som haver, den här gången var det inga som helst problem att få upp ungen. Så fort jag nämnde simskola studsade han upp (väldigt tröttvingligt studsande) och efter några minuter började nästan ångra mig. SÅ TAGGAD VAR HAN!

Försökte ta en bild på hans sprudlande glädje, den som syns där uppe är den som är minst suddig. Det skojaren ville ju inte stå stilla alls.

Simskolan för övrigt? Han blev lite besviken när vi inte skulle bada i lekdelen på simhallen. Men det gick ganska snabbt över båda gångerna (på vägen till till bassängen och på väg till duschen). Han trivdes och såg verkligen ut att älska träningen!

Nästa helg är det dags för en ny omgång och en terminsförsta för den stora ungen.

4 kommentarer:

 1. Glädjen syns genom den korniga bilden. Ungen lyser av lycka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte hur många gånger jag försökte ta kort. hahaha! har en filmsnutt också där han rusar runt och hojtar av glädje för att jag sa att han skulle ta på sig skorna. :D

   Radera
 2. Vad han är lik dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar det rufsiga håret va? ;-)

   Lite kul att du tycker det, för jag ser det inte lika tydligt som jag gör med den stora. Där kan vi snacka om likheter! <3

   Radera