fredag 23 oktober 2015

Hur kan det här INTE klassas som terror?

Jag blir så in i helvete trött på den här dubbelmoralen, eller idiotin som pågår just nu.

Ett fruktansvärt dåd har begåtts i Trotllhättan, en plats där barn SKA kunna var trygga blev en plats för hemskheter. Det finns inte ens ord för hur hemskt det där var. Gärningsmannen hade ett svenskklingande namn (namnet publicerades idag) men ingenstans i media kunde vi höra igår att han var svenkfödd. På samma sätt som vi alltid får höra om en gärningsman är född i ett annant land direkt när dådet är utfört. Va fan är det för skit?

Det verkar finnas rasistiska motiv.

Ingenstans har heller ordet terrorism använts. Varför? Hur kan denna handling samt nedbränningarna av de tilltänkta asylboenden den senaste tiden vara något annat än terrorism!? Folk snackar om att IS kommit in i flyktingströmmen och hur mycket ont de för med sig. "Vi måste tänka på våra barn" skriker massan som protesterar mot att hjälpa människor i nöd.

Till er frågar jag nu. VEM HAR BRÄNT ASYLBOENDEN? VEM HÖGG IHJÄL TVÅ PERSONER IGÅR? Det var ju inte någon från IS i alla fall. Den saken är jävligt klar. Det är era herderliga, aldrig brottsliga, alltid genom goda svenskar.

Låt mig förtydliga: DET FINNS RÖTÄGG RUNT OM I HELA VÄRLDEN. Graden på idioti återfinns inte i vad som står i födelsebeviset eller passet.

Och hur kan någon ens hylla de där morden? På nyheterna igår visades hyllningskommentarer (varför liksom?) till gärningsmannen och resultatet. Saknar ni helt hjärnkapacitet? Ni hyllar alltså att två personer har dött och flera har skadats? Vem är det egentligen som borde utvisas från Sverige?

Fy fan för er! Fy fan för att media ska vrida det här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar