måndag 20 juni 2016

I'm back?

Jo, jag vet att jag inte skrivit särskilt mycket på sistone. Och att ansvaret ligger hos mig. Men vet du. Jag har haft mycket att ta ställning till sista tiden och alls haft någon lust att skriva här. Visst är det tråkigt? Jag har velat skriva, men inte här. Har känts lite för öppet för det som jag behöver få ur mig. Har fortfarande en hel del tankar i huvudet som behöver komma ut men i vilket forum och för vilka öron vet jag inte än.

Nytt jobb

Så om vi ska gå igenom det som är nytt under solen för mig kan vi börja med att jag har bytt jobb. En ny arbetsgivare men samma titel som förut. Många snarlika arbetsuppgifter men även en del nytt. Det känns otroligt bra och jag känner mig väl omhändertagen. Det var i början av maj som jag bytte från OKG till Mönsterås kommun (oj, undrar om jag någonsin namngett var jag jobbat tidigare??). Just nu är det ett tidsbegränsat arbete vilket jag har blandade känslor över.

Bra - jag trivs med arbetsuppgifterna och känner att det finns en hel del områden där jag kan göra nytta. Samt att jag kan utveckla mig ganska duktigt här också.

Mindre bra - arbetstiderna vissa dagar gör så att jag inte kan jobba 100%. Inte utan att behöva göra anpassningar menar jag. Barnomsorgen täcker inte in de tider som jag jobbar utan att det blir ohållbart för familjen.

Nya mål

Kommer du ihåg för något år sedan när jag började plugga? Att jag pratade om en jävlar-anamma-känsla som kom och så gav jag järnet? Nu har jag den igen. Fast inte inom skolvärlden. Utan inom motionsvärlden. JAG - j a g - som aldrig i hela mitt liv (okej, med några undantag) motionerat eller haft disciplin att göra det en längre tid. Denna jag har anmält sig till Göteborgsvarvet nästa år. Denna jag har också tränat regelbundet i några veckor (skadat sig och sedan kört rehabövningar) och dessutom börjat att GILLA det.

Helt otroligt.

Mina mål är att ta mig igenom Göteborgsvarvet, att tycka att löpning är roligt (om inget drastiskt händer i min hjärna är jag där snart, imponerande minst sagt) och få bättre kondition.

Helt och hållet urusel kondition har jag. Men det är ju inte så konstigt heller när jag inte rör på mig på fritiden och när jag har ett stillasittande arbete. Men tjohej här ska det bli förändringar!

Jag hoppas att jag ska börja känna suget efter att skriva här så som jag gjorde innan. Men var beredd på ett nytt ämne inom bloggen. För mitt jävlar-anamma känner inga gränser, och speglar sig i alla utrymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar