onsdag 25 augusti 2010

Det är så man börjar undra

I finland har de tydligen stoppat vaccinationen mot svininfluensan. Har inte riktigt fattat om det är den vaccinationsvågen som var här i våras eller den nya vaccinationsvåg som planeras till hösten i sverige.

Men det får en ju verkligen att fundera, eller hur? De barn som nu drabbats av sömnsjuka - skulle de ha drabbats iaf, har vaccinet bara skyndat på sjukdomsförloppet eller har det fått helt friska barn att bli sjuka i nått de aldrig skulle blivit sjuka i annars?

Man vill ju inte precis ge barnen en sån, faktiskt hemsk, sjukdom som inte går att bota. Där medicineringen är så stark o ångestframkallande att den måste tas hela livet i princip. Visst låter det kul!?

Åandrasidan, hur kul är det om barnen drabbas av svininfluensan?? Är de väldigt små eller speciellt utsatta kanske de drabbas väldigt hårt av influensan. I värsta fall kanske de dör!!! Det känns lite som att välja mellan pest eller kolera.

Nu ska man ju inte ta ut nått i förskott, senare i veckan skulle det diskuteras om sveriges vaccinationsvåg till hösten och sambandet (om det är nått och inte ett dumt sammanträffande eller annan orsak) med sömnsjukan. Får se vad som sägs senare, skönt att man slipper ta beslutet just idag iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar