måndag 13 september 2010

Het morgon

Morgontempen för lillkillen var inte så go, över 40 grader. Ett stort plus från gårdagen är han idag vill dricka - välling, smoothie, vatten - allt! Stå vid handfatet och "tvätta" händerna o samtidigt slurpa i sig lite vatten var en stor hit nu på tidigmorgonen, som han så gärna fick göra. Allt för att han ska få i sig lite vätska!

Och det märks också på hans energi att han fått i sig lite. Visst, han är långt ifrån vad han brukar vara, men det är ändå stor skillnad från i lördags eller söndagsförmiddagen då han bara låg i tittade på vad vi gjorde eller sov.

Idag blir alltså ytterligare en dag med vällingkost för det mesta och allt annat får komma efterhand.
Idag är också första dagen som jag vabbar - hela dagen - och imorgon blir det första gången som mannen vabbar för sjukt barn o inte bara för sjuk vårdare. Tror han tycker det låter lite mysigt, typ (hittade inget bättre ord just nu) och han blev nästan lite besviken att han inte kunde vabba idag också.

Det märks fortfarande att Ipren han bättre verkan på feber än Alvedonen har, lite märkligt tycker jag allt. Men å andra sidan ska de ju ha två olika verksamma ämnen så det kanske inte är så märkligt iaf... Tur att något fungerar iaf!!

Mer uppdateringar kommer säkert, men hej hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar