fredag 10 augusti 2012

Hur svårt vore det liksom att skaka fram en Hello Kitty-tröja utan fluffärmar i vanliga färgglada basfärger?

Nu ska barn inte längre ha finkläder på fester tydligen, modet säger att korta skinnkjolar med urringade toppar är helt perfa inför skolstarten. Jisses...

En mamma var och handlade kläder inför skolstarten på några av de större kedjorna, då upptäckte hon - igen - att det inte direkt är lekvänliga kläder som finns i överflöd på barnavdelningen.

Det är ju helt sjukt egentligen! Nioåringar som ska klä sig utmanade när de inte ska behöva tänka på annat än lek. Sjukt!

Jag har inte kommit så högt upp i storlekar än att jag har svårt att välja kläder till pojkarna, och kanske är inte problemet lika stort för dem. Utmanande, icke lekvänliga kläder. Det brukar vara svårare att hitta färgglada kläder istället. Jag brukar handla på både flick- och pojkavdelningen när jag köper kläder till dem. Och Sebastian älskar - ä l s k a r - Hello Kitty. Eller katten som han säger. Och de kläderna finns ju inte på pojkavdelningen.

Hur svårt vore det liksom att skaka fram en Hello Kitty-tröja utan fluffärmar i vanliga färgglada basfärger? Helt jäkla omöjligt om man ska tolka Kaisa på Lindex. För de har bara kläder efter vad modet säger internationellt sätt.

Och ja, jag förstår tanken. De vill sälja kläder. Mycket kläder. Men lite kan väl kedjorna tänka själva? Som BHn som såldes i centilong för några år sedan. Köper man fortfarande kläder i centilong har man väl för fasen inget behov av en BH!? Ren och skär idioti.

Hur gör ni med lite större barn? Är det den här typen av kläder som gäller till både fest och/eller vardag? Springer ni som en jojo fram och tillbaka mellan avdelningarna för att skapa ett bättre sortiment?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar