lördag 3 november 2012

Jomen, det här känns bara så ovanligt och en aning fel!

Hampus sover första natten i eget rum! Jag har väckt honom varje kväll jag lagt mig den senaste veckan. Och nu är det upp till bevis om det verkligen är jag eller maten som är den egentliga boven..

Det känns skitskumt att kunna tända lampan i sovrummet OCH LÄSA innan sovdags. Jaja... En vänjer sig vid det mesta.

Men jag saknar snusningarna ändå, redan!

4 kommentarer:

 1. Hur gick det? Arvid har sovit i eget rum (lekrummet) ett par månader nu men vaknar mellan 1-5 ggr per natt och måste somnas om. Så vi har inte vågat flytta upp honom till sitt eget rum än (längre från oss och närmare Erik = spring i trappan och stör storebror).

  SvaraRadera
 2. Det blev en ganska vanlig natt, lite mat och nappinstoppning men det gick bra! Över förväntan. Han sov ju även i sitt rum mitt på dagen för att vi skulle få en första inblick i om det gick eller inte. :-)

  jag är faktiskt förvånad över hur hårt Sebastian sover nu efter att Hampus kom. Innan vaknade han av att vi gick i trappan (knarrar som satan) ibland men nu kan Hampus ha en skriknatt och Sebbe sover lugnt vidare. Brås på sin pappa tror jag. ;-) Han sover också igenom det mesta. Väckarklockor, barnskrik, katastrofer...

  SvaraRadera
 3. Hahaha jag var ganska irriterad på min man där ett tag när Arvid var nyfödd. Om Arvid sov med oss så kunde Offa inte sova för Arvids knorr väckte honom. Men om Offa skulle ha vakten och Arvid sov med oss så plötsligt vaknade han inte! Logiskt liksom... Latmasken tror jag. ;-)

  SvaraRadera
 4. Hehe! Den där egenskapen skulle jag också vilja kunna koppla på och av så där! Koppla på de mornar som det är min tur att få sovmorgon, det skulle vara grejer det!

  SvaraRadera