söndag 9 februari 2014

Ja, alltså hoppsan igen?

Alltid när det blir lite extra på hemmafronten så måste jag ju välja vad jag ska göra med min tid. Och oftast är det bloggen som får stryka på foten. Och tvätten. Om det går. För det är så sjukt tråkigt just nu att tvätta. 

Anledningen denna gång till bloggtystnaden är sjukdomar. Surprise!! Eller inte så stor överraskning precis. Inte när vi är en småbarnsfamilj och februari har kommit igång. Nää, precis.

Magsjuka. Finns det något värre, mer onödigt? Varför ska en tvååring få magsjuka? Eller ens en snart 30-åring? Fattar det inte. Det är verkligen en av de mest onödiga sjukdomar som finns!

Som alltid efter en magsjukeomgång så surfar jag nu runt och kollar på torktumlare. All annan övrig tid så känns en sådan ganska onödig, men vid sånna här tillfällen då jag inte kan slänga in en maskin tvätt till för att det är fullt i tvättstugan och värmefläkten går på max - då önskar jag verkligen att jag hade en torktumlare.

Just nu tror jag att jag är inne på en Bosch, värmepumpstorktumlare. Några erfarenheter om en sådan??


2 kommentarer:

 1. Hoppas ni blir pigga snart! vi har värmepumpstumlare från Electrolux och är sjukt nöjda, och den drar inte mer energi än en tvätt:-) alltså väldigt energisnål och det gillar vi. Kram från Linda P i m-ås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dyr i inköp?

   Tack föresten, vi mår alla bättre nu. =) KRAM

   Radera