onsdag 24 juli 2013

Upp till bevis att män och kvinnor ska behandlas lika!

Alltså förlåt eller nått - men det här gör mig så sjukt arg! En högt uppsatt politiker lägger ut en bild på sig själv och råkar i samma veva blotta snoppen. Reaktion? Ett par "gilla", några skämtsamma kommentarer och en liten artikel på Aftonbladet där de stoltserar med att de gjort politikern uppmärksam på blottningen.

Bilden är lånad från Aftonbladet.
Bilden tas bort och sen är det överstökat.

Kommer någon ihåg hur reaktionerna såg ut när Tone var med i Slitz? Där hon inte snippan eller ens brösten. Ja, precis - hon skulle inte längre få presentera vädret på TV4 eftersom de (idioterna) ansåg att det inte var lämpligt för en -kvinna? - medarbetare att visa så mycket hud.

Eller nej just det, det kan inte vara huden som är den röda tråden, för Anders Nylund (också TV4) fick ju inte samma slags uppmärksamhet när han presenterade vädret halvnaken. I tv. I direktsändning.

Det Tone gjorde var ju i en tidning, mycket värre. Glömde det, hoppsan...

Med andra ord kan vi väl sitta lugnt i båten vad gäller politikern, som inte heller lär bli avstängd från sitt arbete eller tvingas sluta för pressen blir för stor av denna händelse. Hade det däremot varit en kvinnlig politiker..? De flesta av oss vet väl hur de gått får våra kvinnliga politiker så fort de har hamnat i rampljuset av något liknande händelser.

Vafan, nej jag tar tillbaka det där med förlåt. Jag är arg. Och det här är fanimej INTE okej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar